Om/Kontakt

Webbsidan startades under maj 2012. Sajten är helt oberoende och har ingen koppling till enskilt företag eller organisation.

Innehåll och målgrupp
Detta är en sajt som handlar om att hitta det bästa flygbolaget med de lägsta priset. Den vänder sig främst till dig som har tröttnat på att leta på olika ställen och vill veta mer om bästa flygpris. Tips på de bästa flygbolagen och verktyg för prisjämförelser. Här finns all information du behöver veta för att hitta de billigaste flygbiljetterna!

Sekretesspolicy & Copyright
I likhet med många andra sajter innehåller denna sajt - Flygpris Online - en kod från Google Analytics och använder cookies. Google som tredjepartsleverantör använder cookies för att visa annonser på denna webbplats.

Allt material är skyddat enligt lag om upphovrätt. Copyright © Flygprisonline.n.nu. Vill du återpublicera material från webbsidan, kontakta mig gärna.

Kontakt
Om ni vill komma i kontakt med mig, har frågor om FlygPrisOnline eller liknande, hör av er! Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.


(Lämna tom)

Tack!
Tack för att du besöker webbsidan - jag hoppas den förgyller din tillvaro och skapar mervärde!