Jämförelser av flygpriser

Här hittar du tips på utvalda rekommenderade sajter som är specialiserade på att jämföra pris på flygresor. Fördelarna med att använda sådana sajter är att du själv enkelt kan jämföra och hitta lägsta pris bland massor av flygbolag. Därigenom ett större urval och tydligare prisjämförelser samtidigt som du sparar tid.

Skyscanner
Skyscanner är en ledande, global resesöksajt som hjälper dig att snabbt jämföra mängder av flygresor hos över tusen flygbolag. De jämför även priser för hyrbilar, semesterresor och försäkringar. Med Skyscanners flexibla sökalternativ hittar du enkelt bästa möjliga erbjudanden genom att jämföra priser för hela månaden, eller till och med för hela året. Eftersom du bokar direkt via flyg- eller resebolaget får du alltid lägsta möjliga pris, utan tilläggsavgifter. De har funnits i resebranschen i 10 år och deras anställda på kontoren i Edinburgh och Singapore representerar över 30 olika nationaliteter. Varje månad använder över 25 miljoner besökare deras tjänst på över 25 språk för att hitta flygresor - de hoppas att de kan hjälpa dig att hitta din också!


Doodle erbjuder över 600 olika flygbolag samt lågprisbolag, hotell via världens största hotellsajt och de billigaste flygpriserna. Doodle ägs av Flygpoolen AB som grundades 1998. Företaget har idag 21 anställda och omsatte ca 600 milj 2008. Doodle har de absolut billigaste priserna på flygstolar i de allra flesta fall. De erbjuder även lågprisflyg, hotell och hyrbilar.


Flygresor.se jämför priser från upp till 5 charterbolag, 30 resebyråer, 100 lågprisflygbolag och 500 flygbolag. Exempel på bolag som är med i prisjämförelsen är A2B Travel, AOB Travel, Budjet, Doodle, Flygpoolen, Flygstolen, Flygvaruhuset, Killory Travel, MyTrip, ReseCentrum Gruppen, Resfeber, Seat24, Supersavertravel, Ticket, Travelpartner, Travellink, Travelstart, Travelstore samt SAS, Norwegian, Wizzair, Transavia, Skyways, Nextjet, Iceland Express, Germanwings, Air Berlin och många många fler. Detta gör Flygresor.se till den överlägset mest kompletta flygsökmotorn på den svenska marknaden.


Flygvaruhuset har funnits sedan 1989 och är idag ett självklart val hos miljoner svenska resenärer. Stort produktutbud, personlig service och reserådgivning är bara ett par punkter som gör dem stark. De arbetar kontinuerligt med teknikutveckling och breddning av produktutbudet. Allt för att deras kunder online ska få en så bra shoppingupplevelse som möjligt.


Expedia är en av världens ledande nätresebyråer.


Supersaver är en av Sveriges största onlineresebyråer med fokus på onlinebokning av billiga flyg, hotell och paketresor. De jobbar ständigt med förbättringar för att kunna erbjuda sina kunder högsta möjliga kvalitet på sina tjänster.


Travelstart - resebyrån som levererar billigaste resorna till världens alla hörn!

På sidan Övriga biljettmäklare hittar du fler alternativ till jämförelsesajter, sökmotorer och biljettmäklare.